EELISTAME KOHALIKKU
Väärtustame kohalikku Eesti toitu ja kasutame roogades võimalikult palju kohalikku värsket toorainet nii hotelli hommikusöögis kui ka restorani A la Carte menüüs.
Näiteks tellime oma A la Carte menüüs oleva kala Saaremaal asuvast Pähkla kalakasvatusest, kasutame Eesti seenefarmi austerservikut, Andri-Peedo kitsejuustu, kohalikku mahedat mungaoaidu ja Tõrvaaugu mahetalu toortatart. See on vaid väike osa kohaliku tootjate poolt kasutusel olevatest toorainetest.
Töötame pidevalt selle nimel, et meie menüüs oleks rohkem taimseid ja vegan toiduvalikuid, et pakkuda oma külalistele imelisi ja tervislikke maitseelamusi.
Pöörame erilist tähelepanu ka pakenditele. Eelistame jätkusuutlikke pakendamisviise, nagu biolagunevad materjalid või korduvkasutatavad konteinerid.
Meie restoran Allee kohandab menüüd vastavalt hooajale ja saadaolevale kohalikule toorainele, et vähendada imporditud toodete kasutamist.
Kasutame toitude valmistamisel ainult puurivabade kanade mune.